Jag önskar er ett gott nytt år..

 
 
Kikar in och önskar er ett gott nytt år redan idag, bloggen får vila under ett par dagar och jag har redan börjat förbereda lite här hemma. Jag har testat lite olika dukningar och det lutar mot denna på bilden, enkelt och snyggt enligt mig. Nu ska det bara shoppas härliga blommor till bordet och det ska i morgon fyllas med god mat och dryck! Eftersom vi har fullt upp idag och i morgon så behöver jag redan ordna med det mesta idag, vi ska träffa D släkt som är hemma och hälsar på från usa och vi har ett par ärenden som vi måste ta tag i innan året är slut-fullt upp med andra ord.
 
Men vilket år vi har haft, 2013 har bjudit på en massa underbara stunder i vår familj. Världens underbaraste Nelson har fyllt ett år, mamman har fyllt 30 och vi har blivit man och fru ♥Ja ett väldigt stort år för oss som ni säkert förstår. Ja jag är så glad för allt året har gett oss och jag ser nu fram emot ett nytt år och nya äventyr!
Tack alla ni som följer oss på bloggen och för era fina ord, det är ni som gör det kul att blogga och därför jag valt att fortsätta med att bjuda på småbitar av vår vardag.
Ta hand om er och jag hoppas att ni får en helt nyårsafton
Vi som följs åt på instagram hörs där under de kommande dagarna och jag ska visa er min dukning när den är helt klar. 
Många kramar från mig,så hörs vi 2014!